Cum sa invat - De unde sa Incep?De ce vrei sa inveti limba engleza? Inainte de a incepe (sau sa reveniti la) studierea limbii engleze, Intrebati-va o Intrebare. De ce vreau sa invat limba engleza? Este pentru ca doriti sa invatati, sau pentru ca altcineva vrea sa invatati? La fel ca orice decizie In viata, studierea limbii engleze trebuie sa fie ceva pe care doriti sa faceti.

Stabilitiva obiectivele

Daca stii de ce doriti sa studiati, stabilirea obiectivelor este o sarcina usoara. De exemplu, poate doriti sa se mergeti intr-o tara unde se vorbeste limba engleza. Scopul tau ar putea fi sa inveti o "engleza de supravietuire". Poate ca deja stii multe fraze utile dar doriti sa va Imbunatatiti abilitatile de ascultare si de pronuntie. Indiferent ce obiectivele sunt, scrieti-le In jos.

Faceti-va o agenda

De cat timp de studiu ai nevoie pentru a va atinge obiectivele? Acest raspuns este diferit pentru fiecare persoana. Cel mai important lucru este sa fie realistic. Daca lucrezi 60 de ore pe saptamana, nu planui sa studiezi limba engleza 40 de ore pe saptamana. Incepeti incet dar studiati regulat. Utilizati materiale care sunt o provocare, dar nu prea grele. Gandeste-te ce lectii s-ar potrivi pentru tine. Dupa ce ai studiat timp de cateva saptamani pot sa-ti ajustezi programul de studiu In consecinta. Studiezi cel mai bine noaptea, In autobuz sau pe drum spre lucru? Iti place sa studiezi singur intr-un loc linistit, sau cu prietenii si muzica de fundal?

Faceti-va un angajament

Invatarea limbii engleza necesita multa motivatie. Atunci cand nu studiati nimeni nu va invata in locul dumneavostra. Daca sunteti sigur ca sunteti gata pentru a Incepe studiul limbii engleza faceti-va in angajament.

Fi fericit si bucurate ca inveti Engleza!

Cele mai bune lucruri In viata sunt cele de care ne bucuram cand le facem. Daca nu te distrezi Invatand engleza, nu esti pe calea cea buna! Ai putea fi o persoana serioasa care se distreaza In acelasi timp. Fa-ti propriul program de recompense pentru ati oferi stimulente pentru a ramane la studiu.
 

Cuvinte cheie: invata engleza fara profesor cum invat de ce invat

Parti de vorbire

Parti de propozitie

Verbe neregulate

Alfabetul

Vocabular

Cum sa invat

Teste

Jocuri Educative

Competente lingvistice

Welcome

Sitemap

Cuvinte Cheie

Privacy Policy

Traducere Romana Engleza

Traducere Engleza Romana

Linkuri sponsorizate

Tag Cloud

Cautari frecvente

 
xTrafic.ro